Iдея - Matko moja ja wiem

Підтримай проект, отримай подарунок

"Рідна мати моя - Matko moja ja wiem"
Natalia Kovalenko i Aleksander Ładysz
Артист не може зупинити кулю,
але може зупинити руку, що стріляє.

Представляємо унікальний музичний проект – РІДНА МАТИ МОЯ, який поєднає в собі українські та польскі популярні пісні з оригінальним аранжуванням в одному альбомі. Прибуток від від продажу aльбому наш Фонд призначить на допомогу молодим людям, долю (часто і здоров'я) яких зруйнував збройний конфлікт на сході України.
 Завдянням проекту є також розширення свідомості, як завдяки музиці та мистецтву розвивається повага людей з різних країн до культурного розмаїття на основі спільних цінностей, таких як:
 • забезпечення рівних можливостей для всіх культур і боротьба з дискримінацією
 • обмін передовим досвідом в галузі мистецтва, в постаті музичного діалогу з акцентом на питання культури, традиції, освіти і історії, орієнтованих на особливості розвитку  молодого покоління.

Як підтримати проект?
Перевести кошти призначені на допомогу безпосередньо на рахунок Фонду з поміткою - "Рідна мати моя"
 Konto: BGŻ BNP Paribas S.A 56 2030 0045 1110 0000 0415 6420
 , 01-552 Warszawa Plac Inwalidów 10, KRS 0000563759, NIP 5252627959
 Проект  РІДНА МАТИ МОЯ  привертає  увагу до проблем молодих людей, відірваних від рідного дому, чиє життя пов'язане з військовими діями на сході України і їх незворотніми наслідками, як психічними, так і фізичними, які назавди залишаться в душі кожного. Задаємо собі питання - що відчуває матір, знаючи, що може вже ніколи не побачити свого сина або доньку...? Проект буде мати спеціальний коментар, а також можливість спілкування
з людьми, які безпосередньо приймали участь у конфлікті. Хочемо також порушити тему, яку обидва наші народи прекрасно розуміють -  це туга за Батьківщиною родин, які залишають рідну країну в пошуках праці чи кращого місця на землі.
Лейтмотивом альбому буде відома українська ”Пісня про рушник” в словах якої заложена головна думка нашого проекту.
 В альбомі прозвучать відомі українські та польскі пісні, такі як: „Козак”, „Коханий”, „Їхав козак на війноньку”, „Згадай мене” , „Ой, чий то кінь стоїть” чи в дуеті двома мовами „Рідна мати моя” і інші... Ці мелодії відзеркалюють незмінність людських почуттів і прагнень, незалежно від віку, національності, обставин, епохи і місця, де ми живемо.

FUNDACJA "NIEZALEŻNY FUNDUSZ KULTURY POLCANART"
KRS 0000563759, NIP 5252627959, Adres: 01-552 Warszawa Plac Inwalidów 10
Copyright 2015. All rights reserved.