Home - Matko moja ja wiem

„Matko moja ja wiem” - Рідна мати моя
Natalia Kovalenko i Aleksander Ładysz
Artysta nie zatrzyma kuli,
ale może zatrzymać rękę strzelającego!

Pragniemy Państwu przedstawić unikalny projekt płyty CD złożony ze znanych, pięknych i lubianych melodii, pieśni i piosenek Polskich i Ukraińskich w specjalnie przygotowanej aranżacji muzycznej. Dochód ze sprzedaży wydanej płyty oraz koncertów Fundacja przeznaczy na doraźną pomoc młodym osobom pokrzywdzonym w konflikcie zbrojnym na wschodzie Ukrainy.
   Zwracamy się z prośbą do Państwa o wsparcie finansowe, które przeznaczymy  na przygotowanie i nagranie płyty CD oraz pomoc w organizacji trasy koncertowej promującej płytę.
   Jako artyści jesteśmy gotowi pracować w tym projekcie w formule wolontariatu, ale koszty związane z wydaniem płyty i organizacją koncertów, wymagają znalezienia źródła ich pokrycia, stąd nasza gorąca prośba do Państwa o wsparcie naszego projektu.
 Zadaniem projektu jest zwiększanie świadomości tego, jak istotne jest kształtowanie poprzez muzykę i sztukę aktywnych, otwartych na świat postaw, pełnych szacunku dla zróżnicowania kulturowego i opartych na wspólnych wartościach takich jak:
•  poszanowanie i promocję różnorodności kulturowej i tradycji
•  zapewnienie równości szans wszystkim kulturom i przeciwdziałanie dyskryminacji
• wybór, promocję i wymianę najlepszych praktyk w zakresie muzycznego dialogu koncentrujący się na kwestiach historii, kultury, tradycji i edukacji, skierowanych szczególnie do młodego pokolenia.
WESPRZYJ PROJEKT
ODBIERZ PREZENT
50 zł
Płytę CD z dedykacją
100 zł
Zaproszenie i płytę CD
Jak wesprzeć projekt?
 Wysyłając bezpośrednio na konto fundacji darowiznę z dopiskiem - „Matko moja ja wiem”
 Konto: BGŻ BNP Paribas S.A 56 2030 0045 1110 0000 0415 6420
 01-552 Warszawa Plac Inwalidów 10, KRS 0000563759, NIP 5252627959
lub przekazem pocztowym zamieszczonym poniżej

FUNDACJA "NIEZALEŻNY FUNDUSZ KULTURY POLCANART"
KRS 0000563759, NIP 5252627959, Adres: 01-552 Warszawa Plac Inwalidów 10
Copyright 2015. All rights reserved.